om kontoret
arkitektur og design
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22020
hvordan skaper vi prosjekter med god, leken og bærekraftig arkitektur

aaiko arkitekter ble etablert i mars 2013 som et arkitekturverksted for utforsking av muligheter. Kontoret drives av Konstantinos Ioannidis, sivilarkitekt PhD, og Isidora Aggeliki Kolia, sivilarkitekt M.Arch med 15 års erfaring. Vi har bred erfaring og kompetanse innenfor arkitektur, interiørarkitektur, byplanlegging og design i hele spekteret fra programmering og konseptutvikling til prosjektering og faglig oppfølging i gjennomføringsfasen.

Du kan se et utvalg av våre prosjekter med å velge blant kategoriene i menyen øverst på siden.

 

Vi bistår deg i hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse av ditt nybygg, tilbygg eller påbygg (søknadstegninger, arbeidstegninger, visualisering av prosjektet, søknadsprosessen, prosjektledelse og mere). Vi stiller gjerne på et uforpliktende møte hvor vi kan presentere hva vi kan tilby.

Kontakt oss i dag og se hva vi kan gjøre for deg!

idé

konsepter for en oppgave nøye kartlegges, løsninger testes og den beste idé vinner

skisse

skisseteknikk i idéutvikling er viktig for oss: på denne måte kan vi teste ut nye konsepter

designprosess

vi tror at en god designprosess kjennetegnes ved at det jobbes kontinuerlig med forbedringer av de enkeltelementene prosjektet består av.

utvikle

kundens og brukernes ønsker og behov er viktig for at løsninger skal fungere

test

gode metoder sikrer gjennomføringen av løsninger. Kontoret ligger i førersetet når det kommer til konseptsevaluering med digitale verktøy.

feire

Vi elsker når våre kunder er glade og fornøyde. Takk så mye for disse fine anmeldelser fra alle oss